miercuri, 27 iunie 2012

Razbunare la Paris din 2 iulie cu Jurnalul National

Nu ratati luni 2 iulie Razbunare la Paris noul volum din colectia thtiller ce se distribuie doar cu jurnalul national la pretul de 9.9 lei


Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, fostul agent secret Cotton Malone se vede nevoit să-şi întrerupă traiul liniştit de anticar, pentru a sări în ajutorul bunului său prieten, miliardarul Henrik Thorvaldsen. Bătrânul danez este hotărât să-şi răzbune fiul ucis într-un schimb de focuri în capitala Mexicului, dar ambiţia lui nu numai că îi pune viaţa în pericol, ci ajunge să scoată la iveală o adevărată conspiraţie internaţională. 

Mergând pe urmele criminalilor care i-au asasinat unicul moştenitor, Thorvaldsen descoperă planurile lordului Graham Ashby, un pasionat vânător de comori, pornit în căutarea averilor strânse de Napoleon Bonaparte în anii săi de glorie şi ascunse într-un loc numai de împărat ştiut. Bani, bijuterii, metale preţioase, toate ar urma să finanţeze proiectele exclusivistului Club de la Paris, o organizaţie ocultă, formată din bogaţii lumii, care pune la cale destabilizarea sistemului financiar internaţional. 

O aventură ameţitoare, cu numeroase răsturnări de situaţie, îl poartă pe Cotton Malone între Copenhaga, Londra şi Paris, punându-i la încercare intuiţia, priceperea, dar şi loialitatea. Aflat într-o permanentă luptă cu timpul, americanul va face tot posibilul să împiedice o serie de atacuri teroriste ce au ca ţintă mai multe monumente din capitala franceză, încercând totodată să nu-şi dezamăgească cel mai bun prieten.

Mituri străvechi şi adevăruri istorice, tradiţii de familie şi comploturi moderne, alianţe şi rivalităţi, acestea sunt ingredientele unei intrigi ţesute cu măiestrie, care stârneşte imaginaţia cititorului, ţinându-l cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină 

14 comentarii: