sâmbătă, 9 iunie 2012

Nu rata editia de chiosc ASHLEYS


Volumul 1: O NOUĂ SENZAŢIE ÎN ŞCOALĂ – din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL
Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.
PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 12 iunie 2012)

20 de comentarii:

 1. Poate o sa aveti in vedere si baietii data viitoare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mult succes si voi, apropo poti incerca aurul spartanilor de la jurnalul national, cred ca e ptr baieti

   Ștergere
  2. Ati gasit cartea?

   Ștergere
 2. Am aflat ca e o serie... nu cred ca o cumpar

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu sigur o sa o cumpar , mi-am luat toate cartile care au aparut pana acum la revista bravo si bravo girl si ar fi pacat sa intrerup acest obicei:)

   Ștergere
  2. Si eu o cumpar

   Ștergere