miercuri, 20 iunie 2012

Nu-i asa ca esti geloasa?


NU-I AŞA CĂ EŞTI GELOASĂ?, volumul 2 din seria ASHLEYS de MELISSA DE LA CRUZ –  din 25 iunie împreună cu revista Bravo Girl
Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină. Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferati.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul autoarei  http://melissa-delacruz.com/.

19 comentarii:

 1. Am cumparat si prima partea e chiar frumoasa si sigur o sa o iau si pe aceasta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar nu stiam data cand va aparea mersi mult

  RăspundețiȘtergere
 3. Singurele carti care nu le-am luat de la revita Bravo si Bravo Girl au fost jurnalele lui stefan , am luat prima carta si a doua dar am pierduto pe prima si a doua am dato unei pr ca nu mai9 aveam ce face cu ea.Iar acum mama mi-a zis ca a gasito offf ce rost ai avea sa o iau daca nu mai aveam nr 2 si 3 :(( acum caut peste tot un site de unde le pot comanda stii vreunul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu cred ca sa epuizat stocul :( si eu le mai caut

   Ștergere
  2. Din pacate cred ca giorgiana are draptate stocul a fost epuizat dar admin-ul de pe blogul Leda a spus ceva despre aparitia cartilor in editie de librarie

   Ștergere
 4. Prima a fost destul de ok, sper sa nu ma dezamageasca nici asta

  RăspundețiȘtergere
 5. E ceva interesant dar daca nu am prima carte o sa ii dau pass

  RăspundețiȘtergere
 6. Astea de la bravo dau carti superbe

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu imi place cartea asta, oricum acum cumpar de la jurnalul national acolo carti bune :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu e in nici un caz o carte ptr mine

  RăspundețiȘtergere