miercuri, 20 iunie 2012

Legend, de Marie Lu in curand la Leda


O nouă serie mult-aşteptată, un thriller romantic într-o lume distopică şi surprinzătoare – Legend, de Marie Lu
==> varianta USA

Coasta acoperită de ape a fostului oraş Los Angeles. Două naţiuni care se războiesc – Republica şi Coloniile.
Născută într-o familie de elită, într-unul dintre cele mai bogate districte ale Republicii, June e un copil-minune de cincisprezece ani. Ascultătoare, pasionată şi dedicată ţării ei, o aşteaptă o carieră de succes în rândurile armatei Republicii.
Născut în mahalalele unui sector al Republicii, Day este cel mai căutat infractor din ţară, deşi are doar cincisprezece ani. Însă motivele lui s-ar putea să nu fie atât de rele pe cât par.
Venind din lumi diferite, June şi Day nu au niciun motiv să se întâlnească – asta până când fratele lui June este omorât, iar Day devine principalul suspect. Angrenaţi într-un joc de-a şoarecele şi pisica, Day încearcă să asigure supravieţuirea familiei sale, iar June vrea să răzbune moartea fratelui ei. Însă, în mod cu totul neaşteptat, cei doi descoperă adevărul despre împrejurările întâlnirii lor, dar şi măsurile sinistre pe care ţara lor e dispusă să le ia pentru a-şi păstra secretele.
Cu acţiune non-stop, suspans şi romance, fascinantul roman al lui Marie Lu le va aduce cititorilor momente pline de emoţie, o lectură pasionantă şi trăiri de intensitate maximă!
ROMAN RECOMANDAT DE:
 • Kirkus Reviews
 • Publisher’s Weekly
 • Booklist
 • VOYA                                                           varianta UK ==>
Library media Connections
„Un thriller fascinant, plasat într-un Los Angeles distopic… O aventură aproape cinematografică, ai cărei eroi sunt fermecători şi convingători.” – Kirkus Reviews
Legend îşi merită cu prisosinţă toate laudele.” – The New York Times Book Review
„Debutul lui Lu este uluitor” – Publisher’s Weekly
„Romanul distopic al lui Lu este o „Legendă” în devenire.” – USA Today
MARIE LU s-a născut lângă Shanghai, dar s-a stabilit în statul american Texas şi şi-a făcut studiile la University of Southern California. A lucrat ca art director la o companie producătoare de jocuri video, iar Legend este primul ei roman, inspirat din filmul MizerabiliiProdigy, următoarea carte a seriei, va apărea la începutul anului 2013.
Drepturile de ecranizare ale romanului Legend au fost cumpărate de către CBS Films, producători fiind cei care au semnat şi seria Twilight.

Trailer-ul cărţii:

39 de comentarii:

 1. OOO super deabea astept linkul de precomandare:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper totusi sa nu coste mult , maine imi vine bursa de la scoala 180 lei si de ei planuiam sa imi cumpar numai carti iar de cea de pe luna iulie vroiam sa imi cumpar o trusa de machiaj pentru salon la vro 175 lei, mda e cam scumpa dar na imi trebuie daca vreau sa invat meserie si sa fac si eu ceva in domeniu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Trailer-ul arata super si-a natins scopul acela de a ne face sa vrem cartea :)

  RăspundețiȘtergere
 4. buna , vroiam sa te invit sa citesti prologul de la Alan Wake in romana tradus de mine: http://bookaholic-guy.blogspot.ro/2012/06/prologul-de-la-alan-wake-in-romana.html :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar imi place :)

   Ștergere
  2. Si mie, nici nu stiam de carte

   Ștergere
  3. Eu stiam de ea dar nu ma asteptam

   Ștergere
  4. Mersi Cipryan, chiar acum am terminat de citit si pot spune ca mi-a placut, desi stiu poveste din joc daca vor aparea la noi cu siguranta voi cumpara si cartile

   Ștergere
  5. Si eu am jucat jocul :D

   Ștergere
  6. Draguta carte si Alan Wake, cred ca o sa imi placa daca apare la noi

   Ștergere
  7. Si eu as vrea sa apara :)

   Ștergere
 5. Ai primit un premiu de la mine aici: http://vicky-onsummer.blogspot.ro/2012/06/inca-un-premiu.html :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Doame numai am rabdare pana apare carteaa asta

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu am o nelamurire este literatura ptr adulti sau YA ?

  RăspundețiȘtergere