vineri, 8 iunie 2012

Colecţia Thriller - Jurnalul National si Litera

aurul spartanilorDin 11 iunie, Jurnalul Naţional şi Litera vă aduc o nouă colecţie de autori celebri: Thriller. O colecţie pe care o vei citi cu sufletul la gură: suspans, pasiune, acţiune, întâmplări neobişnuite cu oameni obişnuiţi. Colecţia începe cu maestrul thrillerelor: Clive Cussler! Luni, 11 iunie ai volumul “Aurul Spartanilor” la preţul promoţional de 9,9 lei! 

O comoară pierdută de secole... un milionar urmându-şi destinul... Sam şi Remi Fargo sunt pe cale să descopere misterul amândurora. În anul 1800, traversând cu armata Alpii Pennini, Napoleon descoperă întâmplător o comoară pierdută în războaiele greco-persane. Neputând să o transporte, îi marchează locul pe o hartă cifrată pe etichetele a douăsprezece sticle de vin rar. Odată cu moartea lui Napoleon, comoara dispare iarăşi. Până în zilele noastre, când soţii Sam şi Remi Fargo, vânători de comori, găsesc în mlaştinile din Maryland un submarin german din al Doilea Război Mondial. Înăuntru - surpriză! - o sticlă din colecţia lui Napoleon. Fascinaţi, cei doi se decid să le caute şi pe celelalte. Dar nu sunt singurii pe urmele comorii. Hadeon Bondaruk, un milionar jumătate rus, jumătate persan, vrea tezaurul, cu orice preţ. Un thriller care te ţine cu sufletul la gură, o nouă serie de aventuri, de la maestrul suspansului, Clive Cussler!


Clive Cussler
Marele maestru al romanului american de acţiune şi aventuri, a copilărit în Alhambra, California. A studiat la Colegiul Pasadena City timp de doi ani, după care s-a înrolat în trupele de Aviaţie pe timpul Războiului din Coreea, unde a lucrat ca mecanic de avion şi inginer de zbor în cadrul Serviciului de Transport Aerian al Armatei. După liberare, a devenit copywriter şi apoi director de creaţie pentru două mari agenţii de publicitate. La acea vreme, el a scris şi a produs reclame pentru radio şi televiziune care au câştigat numeroase premii internaţionale, dintre care unul la Festivalul de Film de la Cannes. Cussler a început să scrie în 1965 şi a publicat primul său roman cu Dirk Pitt în 1973, intitulat The Mediteranean Caper. Prima lucrare de non-ficţiune, “The Sea Hunters”, a fost lansată în 1996. Datorită acestei lucrări, Consiliul Guvernatorilor Colegiului de Marină de la Universitatea de Stat din New York a considerat The Sea Hunters a fi o teză de doctorat şi i-a acordat lui Cussler titlul de Doctor în Filosofie în luna Mai a anului 1997. A fost prima dată de la fondarea Colegiului în anul 1874 când s-a acordat drept răsplată un astfel de titlu. 

Renumit colecţionar de automobile clasice, Cussler deţine 85 de exemplare frumoase cu design interior lucrat manual, dar şi automobile decapotabile din anii '50 lucrate în serie. Ele sunt adăpostite în apropierea localităţii Golden, Colorado. În prezent, Cussler îşi împarte timpul între munţii din Colorado şi deşerturile din Arizona. 
Cărţile lui Cussler sunt publicate în peste patruzeci de limbi, în mai bine de o sută de ţări ale lumii.

“Aurul spartanilor este lectură obligatorie dacă îţi plac thrillerele cu vânători de comori şi mistere. Prima carte din Aventurile soţilor Fargo, scrisă de Cussler împreună cu Blackwood, anunţă fără urmă de îndoială una dintre cele mai populare serii ale genului.” – Bookreporter


26 de comentarii:

  1. Foarte interesant nu stiam de reducere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e reducere, e in editie de chiosc, deci nu va fi cartea de la editia de librarie

      Ștergere
    2. Aici cred ca ai dreptate :D

      Ștergere
  2. Si ce pret mic are doar 9 lei, abia astept sa o citesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar primul volum, din cateam inteles restul vor fi mai scumpe

      Ștergere
    2. Mie mie ciuda ca lam luat mai de mult cu 30 de lei :((

      Ștergere
    3. eh vom vedea perewtuldesii nu cred ca o sa mi-o cumpar pt ca am ramas in pana de banii

      Ștergere
  3. Te invit la un concurs: http://niaharasworld.wordpress.com/2012/06/08/concurs-libris/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa prind cartea, cred ca fa fi in tiraj limitat

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos dar cred ca am ratato

    RăspundețiȘtergere