sâmbătă, 16 iunie 2012

Colecţia Thriller - Ancheta

Lee Child ● Ancheta
Thriller, Volumul 2 ● 18 iunie
Martie 1997. O tânără femeie e găsită moartă în spatele unui bar din orăşelul Carter Crossing, Mississippi, nu departe de o mare bază militară. Criminalul este un localnic sau un soldat? Maiorul Jack Reacher din poliţia militară primeşte misiunea de a supraveghea, sub acoperire, activitatea poliţiei locale. Folosindu-şi intuiţia înnăscută, dar şi abilităţile dobândite în lunga sa experienţă ca militar, maiorul pune cap la cap indiciile, descoperind o conspiraţie a tăcerii ce pare să urce până la cel mai înalt nivel. Prins între datoria militară şi dorinţa de a face dreptate, Jack Reacher îşi riscă viitorul profesional pentru aflarea adevărului. Iar farmecele şerifului Elizabeth Deveraux, o femeie uimitor de frumoasă, fost ofiţer în infanteria marină, nu fac decât să-i complice sarcina. 

"Jack Reacher i-ar putea bate pe Bond, Dirty Harry, Jason Bourne şi Ethan Hunt cu ambele mâini legate la spate. Apoi, s-ar culca cu iubitele lor, câte două deodată, înainte de a părăsi oraşul cu ultimul autobuz.” (The Sun) 
"Cea mai bună carte a lui Child de până acum... Reacher este deopotrivă un mare luptător şi un gânditor, deopotrivă Schwarzenegger şi Socrate. Crezul său va fi întotdeauna «make love and war».” (The Independent)
"Jack Reacher şi-a câştigat de mult un loc de seamă în panteonul eroilor americani formidabili...” (The New York Times) 
Cărţile lui Lee Child sunt traduse în 40 de limbi, în aproape 100 de ţări ale lumii.

22 de comentarii:

  1. Abia astept sa pun mana pe carte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea si eu sa o cxumpart dar nu prea mai am bani

      Ștergere
    2. Pai la 10 lei e destul de ieftin, dar nici eu nu cred ca o cumpar astept sa vad cu ce ne va mai surprinde litera

      Ștergere
  2. Oare cat costa un volum?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare ceva interesant, nu sunt sdigura ca e genul meu dar cred ca ii voi da O SDANSA ORICUM VOI CUMPARA CATEVA CARTI DIN OFERTA ASTA

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stiam de oferte astea dar acum ca am vazut am ramas wow

    RăspundețiȘtergere