luni, 30 aprilie 2012

A treia ecranizare a filmului Carrie

Julianne Moore a fost aleasă pentru rolul lui Carrie din cea de-a treia ecranizare a cărţii cu acelaşi nume scrisă de Stephen King.
Filmul va fi produs de MGM şi Screen Gems, Chloe Moretz va juca rolul principal, iar regia va fi semnată de Kimberly Peirce.
Romanul a fost iniţial respins, iar King a aruncat demoralizat manuscrisul la gunoi. Soţia sa, însă, i-a propus câteva modificări şi, după ce acesta le-a făcut, Carrie a avut un mare succes.
La fel ca majoritatea cărţilor sale, a fost ecranizat, de două ori chiar: prima dată în 1976, în regia lui Brian De Palma, cu Sissy Spacek în rolul principal, iar a doua oară în 2002, în regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretând-o pe Carrie.
Julianne Moore, în vârstă de 51 de ani, s-a făcut cunoscută în lumea cinematografiei în special pentru rolurile din The Big Lebowski (1998), The End of the Affair (1999) and Magnolia (1999).
Carrie urmăreşte povestea unei adolescente timide şi retrase, care, din copilărie, îndură persecuţiile şi ironiile colegilor de clasă. Umilinţele la care o supun devin pentru ea o tortură mentală din care simte că nu mai poate ieşi. Mai mult, este şi victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinţă violentă şi brutală.
Când disperarea interioară ajunge la apogeu, Carrie îşi redescoperă o putere înspăimântătoare – telekinezia – care o transformă într-un demon răzbunător. Căci poate să mişte, să arunce, să zdrobească şi să incendieze orice de la distanţă.
Filmul va apărea pe 15 martie 2013.

27 de comentarii:

 1. Destul de interesant, sper sa iasa un film bun

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Ai dreptate sigur va fi un film bun

   Ștergere
  3. Eu chiar nu stiu nu am citit nici cartea, pot spera doar sa fie un film bun

   Ștergere
  4. Nici eu nu am citit cartea.Sper sa reusesc sa inteleg filmul:D:))

   Ștergere
  5. Nici eu nu am carte, dar nu conteaza, abia astept sa vad filmul, mai nou m-am indragostit de operele lui Stephen King

   Ștergere
 3. Ieeeeiiii. I can't wait. Sper totusi sa fie macar la fel de bun ca si cartea

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu astept sa apara.Sper sa fie bine regizat..SA fie de calitate:D

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper sa imi placa filmul acesta, cu siguranta ma voi uita la el cand va aparea.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sper sa fie o ecranizare buna

  RăspundețiȘtergere
 7. Sigur voi vedea filmul cand va aparea

  RăspundețiȘtergere
 8. AM vazut filmul si este foarte foarte foarte bun . Nu mi se pare ca este foarte de groaza , dar te inspaimanta putinel .

  RăspundețiȘtergere
 9. Uitativa si voi la niste ecranizari mai vechi ale filmului .

  RăspundețiȘtergere
 10. Prima ecranizare a acestei carti celebre a lui Stephen King, a fost senzationala si chiar daca au trecut decenii de la aparitia ei, vizionarea peliculei, iti ridica si acum parul de pe tine...

  RăspundețiȘtergere
 11. Stephen King este un autor de un rar talent

  RăspundețiȘtergere
 12. Sunt sigura ce pana la sfarsitul vietii va ajunge la 100 de romane publicate

  RăspundețiȘtergere