luni, 9 aprilie 2012

Ce mistere ascunde lumina lunii...?


UNEORI, SUB CLAR DE LUNĂ, Cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de HEATHER DAVIS în curând la editura LEDA
Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…
Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ul www.heatherdavisbooks.com
Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit.

16 comentarii:

 1. numai 160 de pagini? nasol.prima carte a fost foarte draguta, sper ca si aceasta sa se ridice asteptarilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate da, chestia asta nu imi place nici mie, pare prea mica :(

   Ștergere
 2. am citi primul volum, voi vedea daca il voi lua si pe acesta...nu-mi place ca are putine pagini

  RăspundețiȘtergere
 3. iuu atata am asteptat acest volum:X

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar ce putine pagini are :((

  RăspundețiȘtergere
 5. O Vreauuuuuu..... !!!! mi-o doresc mult de tot , insa trebuie mai intai sa strang niste bani , sau poate astet o reducere . oricum nu mi-o cumpar acum ~!

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu o sa cumpar cartea daca apare in editie de chiosc...si nici atunci nu stiu sigur! Nu m-a impresionat primul volum. A fost o lectura ok insa nu ceva demn de amintit

  RăspundețiȘtergere