joi, 9 august 2012

Nemira te invită la o “Baie de cultură”



Libraria Nemira Vama VecheEditura Nemira are plăcerea să vă invite la o sărbătoare a diversității.
Între 10 și 12 august, te așteptăm la terasa Povestea Ceaunului din Vama Veche, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 4, pentru o Baie de Cultură în adevăratul sens al cuvântului. Delicatese culinare tradiționale, demonstrații ale unor meșteșugari experimentați, expoziții cu vânzare de obiecte artizanale, expoziții de fotografie, proiecții de filme, concerte cu Radu Captari și trupa Romano ButiQ.
Și dacă tot vorbim de o “baie de cultura”, nu uitați să vizitați și librăria Nemira din Vama Veche. Situată la doar câţiva metri de terasă și de  plajă, în capătul principalului drum comercial, librăria Nemira Vama Veche este deschisă zilnic între orele 10:00 și 20:30, până la data de 31 august.
Nemira încurajează redescoperirea plăcerii lecturii în timpul liber, aducând la standurile de vânzare de pe malul mării o gamă largă de cărţi la 5 şi 10 lei şi oferind o reducere de 25% pentru tot restul ofertei de carte. Nici cei mici nu au fost uitaţi, ei putând să-şi facă noi prieteni adevăraţi: cărţile colecţiei Nemi.
Dacă nu sunteţi la mare, vă reamintim că puteţi avea acees la cărţile Nemira intrând pe librăria online Nemira.ro sau mergând la una dintre cele patru librării Nemira din ţară: Librăria Nemira Magheru, Librăria Nemira din Băneasa Shopping City, Librăria Nemira Afi Cotroceni sau Librăria Nemira din Palas Shopping Mall Iași.
Nemira vă invită să redescoperiţi plăcerea lecturii în vacanţă!

4 comentarii: